WASTETECH ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΙΚΕ
ΑΡ. ΜΗΤΡ. ΓΕΜΗ 129002501000

Ανταλλακτικά - Επισκευές

Γνήσια ανταλλακτικά SULZER

Με την χρήση γνήσιων ανταλλακτικών SULZER εξασφαλίζετε την μέγιστη μακροζωία & απόδοση του εξοπλισμού σας. H επισκευή με γνήσια ανταλλακτικά είναι κάτι περισσότερο από μια απλή αντικατάσταση φθαρμένων μερών. Η δέσμευση της SULZER για συνεχή βελτίωση των προϊόντων της έχει σαν αποτέλεσμα συχνά να κατασκευάζονται ανταλλακτικά με βελτιωμένα χαρακτηριστικά, σε σχέση με τα πρωτότυπα που χρησιμοποιήθηκαν στην φάση κατασκευής του μηχανήματος, βελτιώνοντας έτσι την απόδοση, την διάρκεια ζωής και το κόστος συντήρησης του εξοπλισμού.

Επιπρόσθετα τα γνησια ανταλλακτικά καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση καλής λειτουργίας.

Κit γνήσιων ανταλλακτικών SULZER 

Κάθε φορά που πραγματοποιείται η επισκευή μιας αντλίας ή ενός αναδευτήρα, είναι απαραίτητο να αντικαθίστανται οι δακτύλιοι στεγανοποίησης, οι στυπιοθλίπτες, τα ρουλεμάν και άλλα μικρά εξαρτήματα. Απαιτούνται ξεχωριστά σετ ανταλλακτικών για διαφορετικές εργασίες επισκευής. Για να γίνει η εργασία επισκευής απλούστερη, ταχύτερη και χωρίς σφάλματα, τo σύνολο των ανταλλακτικών θα πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμο και εύκολα αναγνωρίσιμο.
H εταιρεία μας διαθέτει στους πελάτες της kit επισκευής για αντλίες και αναδευτήρες SULZER με τον δικό τους μοναδικό αριθμό αναγνώρισης (part nr.), για τον τύπο του προϊόντος, το μέγεθος και τη συγκεκριμένη εργασία επισκευής. Η προμήθεια από τον πελάτη απλοποιείται καθώς ένας μόνον αριθμός (part nr.) αντικαθιστά μια λίστα αριθμών και περιγραφών για τα είδη του kit.
Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να δούμε μαζί όλα τα διαθέσιμα kit επισκευής για τις αντλίες και αναδευτήρες SULZER, που σας ενδιαφέρουν

 

 Υπηρεσίες επισκευής και προγραμματισμένης συντήρησης αντλιών λυμάτων, αναδευτήρων και αλεστών από την WASTETECH


Στη WASTETECH, σας παρέχουμε υπηρεσίες επισκευής και προγραμματισμένης συντήρησης,  υψηλής ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές και σύντομους χρόνους παράδοσης.

 

Η προγραμματισμένη συντήρηση καλύπτει όλους τους τύπους ενεργειών που αποσκοπούν στη συντήρηση του εξοπλισμού μέσω περιοδικής επισκόπησης και προγραμματισμένης αντικατάστασης ανταλλακτικων, προκειμένου να διασφαλιστεί η καλή λειτουργία, η αξιοπιστία και η ανθεκτικότητά του.

Αυτός ο τύπος συντήρησης εκτελείται ενώ ο εξοπλισμός είναι σε κατάσταση λειτουργίας, σε αντίθεση με την επισκευή η οποία εφαρμόζεται όταν ο εξοπλισμός ή και η εγκατάσταση έχει σταματήσει να λειτουργεί λόγω βλάβης και πρέπει να επισκευαστεί έτσι ώστε να μπορεί να αποκατασταθεί η λειτουργία του.

O βασικός στόχος της προγραμματισμένης συντήρησης είναι η παράταση της ωφέλιμης ζωής του εξοπλισμού, αποτρέποντας έγκαιρα βλαβες και περιστατικά που μπορεί να προκύψουν λόγω έλλειψης συντήρησης. Συνήθως συνίσταται στην αλλαγή ανταλλακτικών που παρουσιάζουν φθορά, αλλαγή λιπαντικών κλπ

Αυτός ο τύπος συντήρησης γίνεται με οδηγίες του κατασκευαστή μετά από καθορισμένο χρόνο λειτουργίας. Η προληπτική συντήρηση οποιουδήποτε μηχανήματος είναι θεμελιώδους σημασίας για την εξασφάλιση της καλής λειτουργίας του και την παράταση της ωφέλιμης ζωής του.

 

Οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί από την SULZER και έχουν πιστοποιηθεί. Διαθέτουν εκτενείς και εξειδικευμένες γνώσεις των μηχανημάτων και των εφαρμογών τους και έτσι σας παρέχουν προηγμένες υπηρεσίες επισκευής, σύμφωνα με τα πολύ υψηλά πρότυπα της SULZER.

 

Ανεξάρτητα από το μέγεθος της αντλίας ή του αναδευτήρα, ανεξάρτητα αν ο κατασκευαστής του εξοπλισμού σας είναι SULZER ή άλλος επώνυμος, είμαστε έτοιμοι ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας.

Μετά την αποσυναρμολόγηση και αξιολογώντας τον εξοπλισμό σας, σας αποστέλλουμε μια πλήρη αναφορά για τα ευρήματα και την αντιμετώπιση της βλάβης, που περιλαμβάνει: 

-    Κατάσταση όλων των κρίσιμων μερών & ανταλλακτικών.
-    Λίστα γνήσιων ανταλλακτικών προς αντικατάσταση ή πιθανή επαναχρησιμοποίηση μετά από μηχανουργική κατεργασία
-    Διάγνωση, τις περισσότερες φορές, για την αιτία της βλάβης
-    Εκτίμηση χρόνου και κόστους επισκευής (Προχωράμε στην επισκευή μόνο κατόπιν αποδοχής της προσφοράς μας)
Όπου η επισκευή σχετίζεται με αιτίες πέρα από την αναμενόμενη φθορά, η αξιολόγησή μας περιλαμβάνει:

-    Διάγνωση των βασικών αιτιών βλάβης ή πτώσης της απόδοσης
-    Προτάσεις για αναβαθμίση του εξοπλισμού ή της εφαρμογής
-    Προτεινόμενες αλλαγές στη λειτουργία ή και την προληπτική συντήρηση

Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε, μέσα από την διαδικασία της επισκευής,  μέγιστη αξία στον εξοπλισμό σας. Γι’ αυτό τον λόγο  χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια ανταλλακτικά που εξασφαλίζουν την επιτυχία της επισκευής σε βάθος χρόνου. Επιπρόσθετα τα ανταλλακτικά και οι εργασίες επισκευής καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας. Θα συζητήσουμε μαζί σας τα μέτρα που θα πρέπει να  λάβετε ώστε να αποφύγετε την ανάγκη πρόωρης επισκευής στο μέλλον. Όταν σας παραδίδουμε τον  εξοπλισμό μετά από συντήρηση ή επισκευή, τότε θα διαπιστώσετε, μετρήσιμες βελτιώσεις σε λειτουργία και απόδοση.